Gevraagd:  Vismaat

Op 30 april werd een oproep op deze site geplaatst (zie hieronder) om eens te gaan vissen met Peter van der Kwartel. Helaas stond er een verkeerd telefoonnummer vermeld. Het juiste nummer is 071-3610991

Peter van der Kwartel kreeg vorig jaar een hersenbloeding. Hierdoor kan hij tegenwoordig slecht lopen en heeft hij nog maar in één oog 40 % zicht. Peter heeft te kennen gegeven dat hij graag af en toe wil gaan vissen. Gezien zijn handicaps kan hij dit niet zelfstandig doen. Hij heeft een vismaatje nodig die hem de helpende hand biedt.

Peter heeft veel gedaan voor de Arnoud en is benoemd tot lid van verdienste van onze vereniging. Er is nu voor onze leden een gelegenheid om iets terug te doen.

Peter vist in een rolstoel en is nog redelijk zelfstandig. Hij heeft eigen visspullen. Ik heb 2 weken geleden met hem gevist in de Leidsevaart en hij ving toen leuk vis. Aangezien hij nog veel dingen kan kom je zelf ook aan vissen toe. Ik ben in ieder geval van plan om af en toe met hem te gaan vissen. Arend Hoogeveen heeft vorig jaar al een keer met hem gevist. Ook hij zal hem  af en toe begeleiden.

Een vereiste is wel dat je over voldoende bergruimte beschikt in je auto of aanhanger want de rolstoel moet mee.

Wie stelt zich af en toe beschikbaar om met Peter te gaan vissen. Zijn telefoonnummer is: 071-3610991.

Piet Vlag