InMemoriam Mart van de Burg

Op dinsdag 16 november kwam bij het bestuur het bericht binnen dat erelid Mart van den Burg op 81 jarige leeftijd was komen te overlijden.

Mart van den Burg is jaren actief geweest binnen onze vereniging en zat vanaf 1988 in het bestuur waarin hij diverse functies had. Zo zat hij bij het 20 en 25 jarig bestaan in de feestcommissie en hielp hij met het wegen zowel bij de senioren als bij de 55+ afdeling. Daarnaast zorgde hij bij vele wedstrijden na afloop voor de prijzen van de verloting en verloting zelf. Hij was ook belangrijk voor de ouderafdeling waarin hij zitting had in de ouderencommissie en jarenlang de baan heeft uitgezet.

Dat hij ook goed kon vissen bleek wel uit het feit dat hij in 1991 het Kampioenschap van Noordwijkerhout wist te winnen en in 2008 het kampioenschap bij de 55+ afdeling.

Voor zijn vele werkzaamheden o.a. bij onze vereniging had het Hare Majesteit de Koningin der Nederlanden in 2001 behaagd om ons Arnoudlid en bestuurslidMart van den Burg te benoemen tot lid in de orde van Oranje Nassau.

In 2014 werd Mart van den Burg benoemd tot erelid van De Arnoud.

Via deze weg wenst het bestuur zijn vrouw en naaste familie veel sterkte.