Kermiswedstrijd 2021

Ook dit jaar organiseert HSV De Arnoud weer in samenwerking met de Oranjevereniging een viswedstrijd tijdens de Oranjefeesten in Noordwijkerhout. Deelname aan deze wedstrijd is alleen mogelijk voor inwoners van Noordwijkerhout en leden van HSV De Arnoud. De wedstrijd wordt gevist op donderdag 9 september in de Leidsevaart nabij het Keukenhofbos te Lisse.

De aanvang van de wedstrijd is acht uur en we vissen tot elf uur. Vanaf zeven uur kan men loten voor de plaats nummers Er wordt gevist op gewicht, snoek en snoekbaars tellen niet mee.
De inleg van deze wedstrijd is € 5.00 welke geheel ten goede komen aan prijzen. Daarnaast is hengelsportzaak W. van der Niet bereid  gevonden om deze wedstrijd te sponsoren in de vorm van waardebonnen en bekers, welke na de wedstrijd aan de waterkant zullen worden uitgereikt.


Voor deelname aan deze wedstrijd is het niet mogelijk om aan de waterkant in te schrijven. U kunt zich op verschillende manieren opgeven voor deze wedstrijd.

Schriftelijk, via een e-mail, of telefonisch, (na 18.00 uur) bij Theo Augustinus, 0252-375842,  tedstekkie@ziggo.nl.of, bij geen gehoor Piet Vlag, 06-51877815.

LET OP: Er vindt geen voorinschrijving plaats bij café van der Geest.