Zomercompetitie senioren 2017

verslag wedstrijd 1

De start van de zomercompetitie was dit keer op 30-4-2017. Het wedstrijdwater waar in gevist werd was het buiten Spaarne (Spaarnedam) en er waren 25 vissers aanwezig. 28 mensen hadden zich voor de competitie op gegeven. Mark van Mullenkom en Pim Duivenvoorden waren de nieuwkomers. Afgevallen zijn Rob van Zijlberg, Geert Pakvis, Danny van der Ende, Tim van Uitert, Mark Traas, Peter v/d Kwartel en Mart v/d Burg.

Om 5.25 werd er geloot en om 6.45 klonk het begin signaal. Er werd al snel duidelijk dat de vis het liet afweten de strakke noord oosten wind had hier debet aan. De eerste dagwinnaar van deze zomer competitie was Jan Went (foto) die 2.240 gram had gevangen. 11 personen waren zo gelukkig dat ze ook vis ter weging konden aanbieden. Voor de rest geen woorden meer aan vuil maken over deze dramatische eerste wedstrijd van de zomercompetitie 2017 van de H.S.V. de Arnoud.

Volgende wedstrijd is op 7-5-2017 wedstrijd wordt gevist in de Ringvaart bij de Westeiner plassen. Loten is om 5.25 en de aanvang is om 6.30.


(Verslag Nico Wesseling)