2019 Activiteiten Sportvisserij midwest nederland

Sportvisserij MidWest Nederland wil graag verschillende evenementen, waaronder diverse wedstrijden, onder uw aandacht brengen.  Door in onderstaand overzicht op een activiteit te klikken, gaat u automatisch naar een webpagina met meer informatie. Als u vragen over de activiteiten heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Twee van deze activiteiten willen wij graag uitlichten. Allereerst de clubkampioenschappen op zaterdag 7 september aanstaande. Teams van verenigingen, bestaande uit minimaal 5 leden, vissen tegen elkaar. Doel: eeuwige roem, een flinke trofee, een teamprijs en misschien wel het belangrijkste; een reuze gezellige dag met een hapje en drankje na afloop. Doet er ook een team van uw vereniging mee? Deelname is gratis en aanmelden kan door de namen van de deelnemers van uw vereniging te mailen naar wedstrijden@smwn.nl

Het allereerste federatief kampioenschap streetfishing vindt plaats op zondag 15 september 2019. Deze koppelwedstrijd wordt vervist in en rond de binnenstad van Utrecht. We trachten een grote wedstrijd neer te zetten met veel deelnemers (maximaal 50 koppels), aan de prijzen zal het niet liggen! Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per koppel dat geheel in de prijzenpot zal gaan. Inschrijven kan tot 10 september a.s. via onze website onder het kopje wedstrijden -> streetfishing 2019 .



31 augustus
JeugdVISdag Zeewolde (organisatie door vijf verenigingen)
1 september
Voorselectie NK Baarsvissen regio West
7 september
Clubkampioenschappen
8 september
Voorselectie NK Baarsvissen regio Noord
14 september
1e wedstrijd Jeugdcompetitie baarsvissen (totaal 3 wedstrijden)
15 september
Federatief Kampioenschap Streetfishing
21 september
Youth Challenge
27 september
Opruimactie Zuidpier IJmuiden
5 oktober
NK Baars individueel
6 oktober
Open kampioenschap zeevissen
10 november
NK Baars voor korpsen