Vissen tijdens de kermis

Beste Vissers,

Zoals velen van u weten wordt er normaal gesproken op donderdagochtend de kermiswedstrijd gevist. Helaas heeft de Oranjevereniging dit jaar beslist om de kermis niet door te laten gaan. Om toch iets te organiseren gaat de Oranjevereniging samen met Bollenstreek Omroep drie dagen tv maken waarbij we ieder item van de kermis aan bot proberen te laten komen. Zo ook het vissen.

Op Donderdag 10 september a.s. zullen we van 13.00 uur tot 14.00 uur een item over vissen maken. We zouden het leuk vinden als een aantal van u naar de studio wil komen om met ons over het vissen in het algemeen en de kermiswedstrijd te praten. Wellicht heeft de familie De Kan tijd of misschien wel onze enige vrouwelijke deelneemster, Marjan van den Burg Twee toezeggingen heb ik al, de heer Piet Vlag en de heer Nico Wesseling.

Lijkt het u leuk om een uurtje naar de studio te komen, laat het mij dan zo spoedig mogelijk (het liefst vóór vrijdag 28 augustus a.s.) via secretaris@ovnwh.nl weten en dan neem ik weer contact met u op. De studio is in het centrum van Noordwijkerhout (de winkel van Alexander Suits) en natuurlijk zullen bij de opnames alle richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen. Bij meerdere aanmeldingen zullen we een schema maken zodat er niet teveel mensen tegelijk in de studio aanwezig zijn.

Als u nog vragen heeft, kunt u mij natuurlijk ook even mailen. Ik hoop dat een aantal van u het leuk vinden aan te schuiven! Ik hoor het graag.

Met vriendelijke Oranjegroet,

Tanja Augustinus